Over ons

Postma & Tijsma, uw veelzijdige en deskundige vertalers

Een goede vertaling is niet als zodanig herkenbaar, maar is een heldere en duidelijke weergave van de brontekst. Dàt is de kwaliteit die Postma & Tijsma biedt.

Bent u ondernemer en wilt u met uw producten en diensten écht concurrerend en onderscheidend zijn op de internationale markt? Dan is Postma & Tijsma uw taalkundige partner met ervaring. Onze vertalers combineren een gezonde dosis taalgevoel met de bijzondere kwaliteit om de essentie van uw boodschap tot in de kleinste details over te brengen naar een andere taal. Wij vertalen al uw technische en commerciële documenten, handleidingen en andere professionele teksten in elke taal naar wens. Hiertoe werken wij samen met een wereldwijd netwerk van vertalers. In onze ruim 25-jarige geschiedenis hebben wij ontelbare kwalitatief hoogwaardige vertalingen voor diverse toonaangevende ondernemingen en instellingen in binnen- en buitenland geleverd.
Kiest u voor Postma & Tijsma? Dan zijn leesbaarheid, een goede vakgerichte terminologie en een correcte en vlotte behandeling van uw vertaalopdracht gewaarborgd. Ontdek de hoge kwaliteitsstandaard die door ons aan professionele vertalingen worden gesteld.